Teamet

Tobias Madsen

RPA konsulent
Tobias er uddannet Business Development Engineer med speciale i web- og RPA-udvikling. Tobias elsker at skabe værdi for mennesker og gøre deres arbejde og liv nemmere gennem teknologi.

Mail: tm@dapta.dk
Tlf.: +45 28 49 25 73

Vladislav Munk

RPA konsulent
Vlad er uddannet Business Development Engineer med speciale i web- og RPA-udvikling. Vlad holder af at sætte ting i systemer og gøre ting smartere. Det ledte ham til programmering og RPA-udvikling.

Mail: vlad@dapta.dk
Tlf.: +45 24 45 38 76

Christian Dahl

Machine Learning konsulent
Christian er uddannet civilingeniør med speciale i machine learning og automatisering. Christian bruger meget af hans fritid på at eksperimentere med data & automatisering.

Mail: cd@dapta.dk
Tlf.: +45 42 51 05 00

Hvem er Dapta?

Dapta ApS blev etableret i 2017 og ejes af Christian, Tobias og Vlad der mødtes under ingeniør studiet, ‘Business Development Engineer’, i Herning. Uddannelsen har givet en unik kombination af kompetencer indenfor teknik og forretningsudvikling, som giver indsigt i, hvad der skaber værdi for en forretning og mulighed for at omsætte denne indsigt til praksis med de tekniske færdigheder. Teamet har tidligere udviklet softwareløsninger, herunder et fejlindberetningssystem til bus-industrien, og har derigennem også erfaring med programmering.

Teknologien RPA (Robotic Process Automation) har været en del af studiet, hvor teamet har løst flere automatiserings opgaver. Efter afsluttet studie efterspurgte de tidligere opdragsgivere teamets kompetencer indenfor RPA udvikling på konsulentbasis, som kombineret med den stigende popularitet af RPA kontorrobotter, gjorde at teamet i 2021 begyndte som automatiserings-konsulenter.

Værdier

Engagement

Vi er engagerede i vores arbejde, vores fællesskab og vores kunder. Vi søger at forstå vores kunders forretning, så vi kan skabe de bedst mulige løsninger.

Autencitet

Vi lægger vægt på ærlige og oprigtige relationer. Derfor gør vi alt vi kan for at være transparente – og skulle det ske at vi ikke kan klare en opgave, kender vi måske nogle der kan.