Referencer

Udvalgte samarbejdspartnere

Analyse og udvikling af processer

LandboSyd har samarbejdet med Dapta, siden vi startede vores RPA-eventyr i efteråret 2020. I en indledende undersøgelse blev der fundet 24 processer der kunne automatiseres, hvoraf 14 af dem viste sig at være økonomisk rentable. Projektet viste en potentiel ROI det første år for LBS på hele 267%, hvis alle 14 økonomisk rentable processer blev udviklet og implementeret. 

Denne rejse er vi nu på med LandboSyd, hvor vi sidenhen har hjulpet med kortlægning, udvikling og implementering af RPA-processer. Dapta har også været sparringspartner og har kortlagt flere manuelle processer fra ende til anden i samarbejde med Landbosyds medarbejdere. Herefter undersøges optimeringsforslag til, hvordan kan gøres mere ensartet, automatiseres og i sidste ende blive mere værdiskabende for LBS kunder.

"Dapta understøtter LandboSyds digitale udvikling – både i form af udvikling af RPA-processer og ved at facilitere gennemgang af interne arbejdsprocesser med henblik på optimering. Vi er yderst tilfredse med Daptas arbejde, hvor alt bliver dokumenteret og afleveres til aftalt tid."
Torben Christensen
Afdelingsleder hos LandboSyd

Sæt strøm til det manuelle arbejde

Jørgensen og Utoft er specialister indenfor handel med  flade stålprodukter og omsætter årligt for +1 milliard kroner. Som stålgrossist er der meget manuelt administrationsarbejde; ordrer modtages og skal afsendes, afstemninger skal foretages og tilbud skal beregnes og sammensættes. Muligheden for at automatisere nogle af disse processer er altså til at få øje på.

Siden efteråret 2021 har Dapta været med på rejsen, hvor J&U optimere og automatisere processer internt i virksomheden. Formålet med optimering og automatisering ved Jørgensen og Utoft er, at få en mere strømlinet og effektiv arbejdsgang, der i sidste ende er til gavn for både medarbejdere og kunder. Fremtiden byder på automatiseringer hele vejen rundt i virksomheden – en rejse vi i Dapta er meget stolte over at være med på og glæder os gevaldigt til!